Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Supernettikauppa DEPEZ OY
Päätie 34 C
00590 HKI

YHTEYSHENKILÖ REKISTERIN LIITTYVISSÄ ASIOISSA

Tero Pusenius
 

REKISTERIN NIMI

Supernettikauppa Depez Oy

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt asiakkaaksi Supernettikauppa Depez Oy: ylläpitämään verkkokauppaan tai ostanut tuotteita suoraan Supernettikaupalta.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Supernettikaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Supernettikaupan toiminnan kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Supernettikaupan omien tuotteiden mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

Supernettikaupalla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät osoitetiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus poistaa tietonsa rekisteristä tai kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä internet-sivuilta ja verkkokaupasta löytyvän palautelomakkeen kautta, soittamalla Supernettikaupalle tai olemalla henkilökohtaisesti yhteydessä rekisterinhoitajaan.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
- Henkilön etu- ja sukunimi
- Sähköpostiosoite
- Postiosoite
- Puhelinnumero
- Henkilön tekemät tilaukset
- Tilausten seurantatiedot

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta Supernettikaupan ulkopuolelle.

Rekisteröityneen tiedot hävitetään asianomaisen pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttäoikeudet ovat ainoastaan Supernettikauppa Depez Oy:n henkilökunnalla. Rekisteri sijaitsee salasanasuojatulla palvelimella.